Europa League : Έξι τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους «32» της διοργάνωσης
Ολοκληρώθηκε χθες (3/12) η πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με έξι εισιτήρια να απομένουν για τη συμπλήρωση της επόμενης φάσης
Δεκαοκτώ (18) ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη φάση των «32» του Europa League, αφήνοντας έξι διαθέσιμα εισιτήρια πρόκρισης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ οι υπόλοιπες 8 θέσεις θα καλυφθούν όπως είναι γνωστό από τις τρίτες των ομίλων του Champions League.
Οι ομάδες που έχουν προκριθεί (με αστεράκι εκείνες που έχουν εξασφαλίσει και την πρώτη θέση):
Δεκαεννέα είναι οι ομάδες που έχουν αποκλειστεί, ανάμεσά τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αφήνοντας έτσι 11 ομάδες να παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για τα εναπομείναντα 6 εισιτήρια.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.