Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 : Από Βασίλισσα, πελάτισσα!
Απίθανη Σαχτάρ! Έκανε το 2/2 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Σε κρίση οι Μαδριλένοι, είναι αντιμέτωποι πλέον με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού από τα αστέρια.
Εφιάλτες θα βλέπει με την Σαχτάρ Ντόνετσκ η Ρεάλ Μαδρίτης!
Οι Ουκρανοί υπέταξαν ξανά (2-0) την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού. Οι δυο σύλλογοι ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου με 7 πόντους, με την Σαχτάρ όμως να είναι από πάνω.
Οι Μαδριλένοι δεν κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενούν την Γκλάντμπαχ, με την Σαχτάρ να ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ.
Για ακόμη ένα ματς, η εικόνα της Ρεάλ δεν ήταν καλή, με την ομάδα του Ζιντάν να βρίσκεται προφανέστατα σε αγωνιστική κρίση.
Στο 57΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μεντί έκανε τραγικό λάθος, έστρωσε την μπάλα στον Ντεντίνιο, που από κοντά πλάσαρε για το 1-0.
Στο 82’ η Σαχτάρ κλείδωσε τη μεγάλη νίκη. Ο Σόλομον έκανε την κούρσα από το κέντρο και με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!