Έλλη Λαμπέτη : Σπάνια φωτογραφία σε επίδειξη του Γιάννη Τσεκλένη
Το σπάνιο κλικ με την πρωταγωνίστρια Έλλη Λαμπέτη φέρνει στην δημοσιότητα ο ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, ο οποίος διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram με μεγάλες αποκαλύψεις και σπάνιες φωτογραφίες από ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.
Το σπάνιο κλικ με την πρωταγωνίστρια Έλλη Λαμπέτη φέρνει στην δημοσιότητα ο ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, ο οποίος διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram με μεγάλες αποκαλύψεις και σπάνιες φωτογραφίες από ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.
‘Ελλη Λαμπέτη fisrt row
«Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας του Γιάννη Τσεκλένη τον Οκτώβριο του 1968 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές δημιουργίες του μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή στα πρώτα χρόνια της καθιέρωσης του στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Την συγκεκριμένη περίοδο συνεργάζονται θεατρικά καθώς αναλαμβάνει τα κοστούμια του νέου θεατρικού της έργου με τίτλο «Σαράντα καράτια» των Μπαριγιέ και Γκρεντύ που ανεβάζει στο θέατρο «Κεντρικόν» με συμπρωταγωνιστή τον αξέχαστο Κώστα Καρρά και την υπέροχη Βέρα Κρούσκα στην πρώτη θεατρική της εμφάνιση.
Όπως αναφέρει αργότερα ο δημιουργός μια υπέροχη συνεργασία, με την Έλλη να σαρώνει κυριολεκτικά την σκηνή αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες του.
Τα «Σαράντα καράτια» θα αποτελέσουν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περιόδου 1968-69 την οποία θα παρακολουθήσουν περισσότερο από εκατό χιλιάδες θεατές, προσφέροντας άλλη μια δυνατή ερμηνεία στην αξεπέραστη θεατρική της διαδρομή.
Η παράσταση προγραμματίζεται να συνεχιστεί τον Μάιο του ’69 στην Θεσσαλονίκη, λόγω όμως κάποιου προβλήματος υγείας της θα αναβληθεί για τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς και θα συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία και την επόμενη θεατρική περίοδο με αντικατάσταση του Καρρά από τον Λευτέρη Βουρνά.
Η συνεργασία της με τον Κώστα Καρρά θα ξεκινήσει τέσσερα χρόνια νωρίτερα όταν εκείνος στα πρώτα θεατρικά του βήματα θα βρεθεί στο πλαίσιο της συνολικά σε έξι σημαντικές παραστάσεις και μαγεμένος από την προσωπικότητά της θα δηλώσει πως ότι κρατάει από την θεατρική του πορεία είναι η συνεργασία του με την Έλλη.
Ένα μοναδικό πλάσμα πλάσμα που κατάφερε να μαγέψει όχι μόνο το κοινό μέσα από τις ανυπέρβλητες ερμηνείες της αλλά και όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και να «στοιχειώσει» με την παρουσία της στην μετέπειτα καλλιτεχνική τους πορεία», έγραψε στην ανάρτηση του.
Δείτε την φωτογραφία
View this post on Instagram
- Γιατί η Δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από ακραία φαινόμενα – Η επιστημονική εξήγηση
- Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Υόρκη – Ίσως η ισχυρότερη χιονοθύελλα της τελευταίας δεκαετίας
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
- Συντάξεις: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι
- Πάνοπλος ο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (pic)
- Η «μαύρη» Κυριακή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του Marty Supreme: Οι ήττες τους στα φετινά BAFTA έγραψαν ιστορία
- Λέικερς – Σέλτικς 89-111: Μεγάλο διπλό στο LA με απίθανους Μπράουν και Πρίτσαρντ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Οδησσό και Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442