Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα μίλησε για το θέμα του Λιονέλ Μέσι και την επιθυμία που είχε το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το σύλλογο της καρδιάς του.
Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη παραμονή του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα» και ανέφερε πως όσο αγωνίζεται στην ομάδα υπάρχει πάντοτε η ελπίδα να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια ακόμη.
«Όσο αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, υπάρχει πάντοτε η ελπίδα. Ευελπιστούμε να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη και να μείνει στην ομάδα πολλά χρόνια ακόμα» δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.