Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να χαρίσει μια βόλτα στους αιθέρες με ελικόπτερο στην υποψήφια για την καρδιά του στο «Bachelor», Εριέττα.
Ωστόσο τα όσα θα ρωτούσε λίγη ώρα αργότερα η παίκτρια, άφησαν κοινό και Βασιλάκο με ανοιχτό το στόμα….
Η Εριέττα εκμυστηρεύθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο αρχικά ότι είχε φόβο για τα πτηνά και τον ξάφνιασε αρχικά. Στην συνέχεια η Εριέττα θέλησε να μάθει δυο πράγματα παραπάνω για τις τοποθεσίες που έβλεπες και μεταξύ άλλων ρώτησε τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης και ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο βρίσκεται μέσα στη θάλασσα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας