Εμμάνουελ : Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM
Λίγο μετά από την αποχώρηση του το νεαρό μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Η διαδρομή του Εμμάνουελ στο GNTM 3 έληξε, με το νεαρό μοντέλο να αποχωρεί από το διαγωνισμό όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/11).
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια και να δημιουργήσουν με τα κορμιά τους γράμματα της αλφαβήτου και όλο αυτό καθώς θα στέκονταν πάνω σε…. ξυλοπόδαρα.
Τα δέκα επίδοξα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να διεκδικήσουν το «εισιτήριό» τους στην επόμενη φάση.
Τελικά τη λιγότερο εντυπωσιακή φωτογραφία είχαν η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ, με τον δεύτερο τελικά ν’ αποχωρεί.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμμάνουελ είχε ξαναφύγει από το διαγωνισμό πριν μερικά επεισόδια και επέστρεψε, καθώς του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Αυτή τη φορά, η αποχώρησή του είναι οριστική και ο ίδιος έκανε λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου στην τηλεόραση του Star την πρώτη του ανάρτηση.
Η ανάρτηση του Εμμάνουελ:
«The Journey just begins.
Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορά) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία το έζησα όλο αυτό κι στους ανθρώπους μπροστά αλλά κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονολήπτες και όλα τα άτομα της παραγωγής) που έκαναν αυτή την εμπειρία αξιοζήλευτη.
Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».
View this post on Instagram
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-128x85.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442