Σήμερα (17/11) συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την ημέρα που ο Φέρεντς Πούσκας έφυγε από τη ζωή και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της μήνυμα για το γεγονός αυτό.
Ο Πούσκας υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου καθώς τον οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ το 1971.
Οι «πράσινοι» έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter το εξής μήνυμα: «Σαν σήμερα το 2006 έφυγε από τη ζωή ο «καλπάζων συνταγματάρχης», ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πιο ένδοξη στιγμή της σπουδαίας ιστορίας του, στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Σαν σήμερα το 2006 έφυγε από τη ζωή ο «καλπάζων συνταγματάρχης», ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πιο ένδοξη στιγμή της σπουδαίας ιστορίας του, στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971. #Panathinaikos#OnThisDaypic.twitter.com/qLieIwxRtD
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Άρης μετράει μόλις δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα φέτος, με τελευταία αυτή με 2-1 επί της ΑΕΛ στις 29 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει συμπληρώσει 86 συνεχόμενες ημέρες χωρίς εντός έδρας «τρίποντο».