Ο πρόεδρος της Γιουβέντους αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και σε αυτά που έχει προκαλέσει η πανδημία

Ο Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος μίλησε περιθώριο πρωτοβουλίας του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης, αναφέρθηκε στην πορεία της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, τόνισε πως η πανδημία είναι μία νέα πρόκληση για τον σύλλογο και χρειάζεται περισσότερη δύναμη και υπομονή.

«Η υπέρβαση του εαυτού μας έχει γίνει μια ευχάριστη συνήθεια για 9 χρόνια για όσους έχουν τη Γιουβέντους στην καρδιά τους. Ενώ αλλάζει ανθρώπους, η Γιουβέντους έδειξε ότι έχει ένα μοναδικό DNA, στο οποίο το πνεύμα μάχης είναι δεύτερο μόνο μετά την επιθυμία της νίκες», πρόσθεσε .

«Μια συγκεκριμένη χρονιά, που χαρακτηρίζεται από μια φοβερή επιδημία που συγκλόνισε τον κόσμο, χτυπώντας όλους μας με έναν σκληρό τρόπο απρόσμενο. Λόγω αυτής της μάστιγας, η χρονιά κράτησε μέχρι το καλοκαίρι και ανάγκασε τους πρωταθλητές μας να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια», τόνισε αναφερόμενος στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γιουβέντους, ενώ για τους μελλοντικούς στόχους είπε:

«Νέες προκλήσεις μας περιμένουν και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε έτοιμοι και σίγουροι χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητα της καθημερινής μας εργασίας. Να δείξουμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει να είσαι η Γιουβέντους. Και να είσαι ο πιο δυνατός».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr