Σάλος με την ανάρτηση Μυλόπουλου για τα rapid test
Την αντίδραση της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ προκάλεσε ανάρτηση του πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλου, ο οποίος μετέφερε δημόσια απόψεις, που αμφισβητούν την εγκυρότητα στη διαδικασία των rapid test.
Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στην οποία ανέφερε ότι μια… γνωστή του περίμενε στην ουρά για να κάνει τεστ κοροναϊού, τελικά λόγω καθυστέρησης δεν το έκανε και παρόλα αυτά ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον ΕΟΔΥ ότι βγήκε… θετική.
Η…. ιστορία του Γιάννη Μυλόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του ΕΟΔΥ ο οποίος τόνισε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων για θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η πράξη του κ. Μυλόπουλου έχει πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα καθώς είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Μετά το κύμα αντιδράσεων και εν όψει της δικαστική προσφυγής του ΕΟΔΥ ο κ. Μυλόπουλος με νέα ανάρτηση δήλωσε ότι κατέβασε την επίμαχη… ιστορία, καθώς δεν μπορεί να την υποστηρίξει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει τις… πηγές του.
«Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία.»
Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.
- Το Ιράν διαπραγματεύεται με τη FIFA για τη μεταφορά των αγώνων του στο Μουντιάλ από τις ΗΠΑ στο Μεξικο
- Απεργούν οι γιατροί του ΕΣΥ την Τετάρτη – Διήμερο κινητοποιήσεων στην Υγεία
- Τραμπ: «Το Ισραήλ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό», είπε για το σενάριο το Τελ Αβίβ να χτυπήσει με πυρηνικά το Ιράν
- Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε εγκληματική οργάνωση – Είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρηματικά ποσά 14.170 ευρώ
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442