Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στους 113 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην Σμύρνη από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου.
Οι τραυματίες ανέρχονται στους 898, ενώ 137 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται.
Μετά τον σεισμό της Παρασκευής έχουν καταγραφεί 1.621 μετασεισμοί, εκ των οποίων 44 ήταν πάνω από 4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ, ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα η AFAD.
Ανασύρθηκε κοριτσάκι μετά από 91 ώρες
Χθες ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι εικόνες της μικρής Αϊντά, του κοριτσιού που διασώθηκε στη Σμύρνη.
Το παιδάκι ήταν κάτω από τα συντρίμμια 91 ώρες και όμως οι διασώστες το εντόπισαν και το ανέσυραν ζωντανό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.