Μιμή Ντενίση : Το μήνυμα της για το λουκέτο στα θέατρα
Η Μιμή Ντενίση θέλησε μέσα από ανάρτησή της στα social media να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για το κλείσιμο των θεάτρων
Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που εκφράζουν δημόσια την δυσαρέσκειά τους απέναντι στο έκτακτο μέτρο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού που τα θέατρα κλειστά για ένα μήνα, ωστόσο η Μιμή Ντενίση θέλησε να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.
Καλλιτέχνης, θεατρική συγγραφέας, παραγωγός και επιχειρηματίας, η Μιμή Ντενίση πλήττεται άμεσα από την πανδημία ωστόσο φαίνεται πως δεν χάνει την αισιοδοξία της.
Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον θίασο της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την επόμενη μέρα της πανδημίας, έγραψε στη λεζάντα:
«Πιο πολύ στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κανείς! Το “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.
Ήταν κάθε μέρα γεμάτο. Όχι με σολντ αουτ 100 και 200 ατόμων. Έδωσε χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το ‘22 μέχρι το ‘40 σε χιλιάδες θεατές. Δεν την ξέρουμε την ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να τη μάθουμε!
Πολλές οικογένειες ζουν απ’ αυτή την παράσταση… 30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί και άλλοι τόσοι ταμίες, λογιστές, ταξιθέτες, φύλακες, καθαρίστριες, συντελεστές. Έχουμε πει θ’ ανοίξουμε 18 Δεκεμβρίου. Θεού θέλοντος!
Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια. Μίρλα συνέχεια. Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά ας κοιτάξουμε να σώσουμε ό,τι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ και το ΣΕΗ. Όλοι μαζί.
Δουλεία, δράση, δίκαια αιτήματα, επιμονή, σύμπνοια, όχι μιζέρια, παρακαλετά και συνωμοσιολογία! Καλλιτέχνες είμαστε και η τέχνη έχει ρίσκο και πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μιμή Ντενίση:
Καταλαβαινω την αγωνια ολων για την αυξηση των κρουσματων..αντε να καταλαβω πως για λογους απολυτης ασφαλειας κλεινει η…
Δημοσιεύτηκε από Mimi Denissi στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
- Όχι άλλες Κιβωτούς του Κόσμου
- Live η κλήρωση της ΑΕΚ στους «16»
- «Αφήστε τους μαθητές να κοιμηθούν» – Μελέτη λέει ότι τα σχολεία πρέπει να ξεκινούν αργότερα
- Σε εξέλιξη οι έρευνες για το φονικό στο Λουτράκι – Μίλησε ο 19χρονος τραυματίας
- Τουρισμός: Πώς το ρεκόρ του 2025 καθόρισε την οικονομία
- Με Mίντιλαντ στους «16» η Νότιγχαμ Φόρεστ – Ο δρόμος ως τον τελικό



