Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει για ακόμη τέσσερα χρόνια ο Ρούμπεν Σεμέδο, που επεξέτεινε το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά.
Καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη έπαιξε φυσικά η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ικανοποίησε απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του πορτογάλου διεθνούς αμυντικού και τον «έδεσε» στο λιμάνι.
Ο Σεμέδο όμως ήταν μόνο η αρχή.
Αυτό γιατί στο άμεσο μέλλον αναμένεται να πάρουν σειρά ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αποτελούν βασικά στελέχη του ρόστερ της ομάδας.
Ο λόγος για τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα, οι περιπτώσεις των οποίων θεωρούνται τελειωμένες και ουσιαστικά μένουν μόνο οι υπογραφές, και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Μπα και Καμαρά, με τους οποίους έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση.
Και οι τέσσερις είναι παίκτες σε εξαιρετική ηλικία, που ήδη έχουν συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω τους με τα κατορθώματά τους, και ο Ολυμπιακός ποντάρει πάρα πολλά πάνω τους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.