Τα πρώτα του πλάνα εν όψει του ντεμπούτου στον πάγκο του Παναθηναϊκού έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Και ποια είναι η είδηση; Η σκέψη του Ρουμάνου να ξεκινήσει στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βόλο τον Μαουρίσιο.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε τον Μαουρίσιο με τους βασικούς στο σημερινό πρόγραμμα, βάζοντας τον στη μεσαία γραμμή κάτι που φανερώνει πως τον έχει στα πλάνα του προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει.
Η δεύτερη είδηση; Το σχήμα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του ο 67χρονος τεχνικός. Ο Μπόλονι δοκίμασε το 4-4-2 και όλα δείχνουν πως με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσει τον Βόλο. Με τον Διούδη στο τέρμα, τους Φακούντο Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα (αντί του τραυματία Βέλεθ) και Ζαγαρίτη στην άμυνα, τον Κουρμπέλη μαζί με τον Μαουρίσιο αμυντικούς μέσους, τους Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα (έβαλες με τους αναπληρωματικούς τον Μπουζούκη) και τους Καρλίτος και Μακέντα στην επίθεση.
Ο Μπόλονι δοκίμασε και το δίδυμο Μαουρίσιο – Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας πως υπολογίζει με το «καλημέρα» στον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.