Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είναι απλά ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ντάνι Πογιάτος, αλλά βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Αυτό γράφει η βελγική ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», που αναφέρει ότι ο Ρουμάνος ταξίδεψε στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται από «πηγές» προσκείμενες στον Παναθηναϊκό, αλλά η επίσπευση της λύσης της συνεργασίας με τον Πογιάτος, μαρτυρά ότι οι εξελίξεις «τρέχουν».
Ο Μπόλονι έχει ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Πάντως, ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να καθυστερήσει και θέλει η ομάδα να έχει στο ματς με τον ΟΦΗ τον νέο προπονητή της.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για ένατη φορά στην ιστορία της -και μάλιστα μέσα στο σπίτι της- αναδείχθηκε η Σερβία, μετά τη νίκη της με 10-7 επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο ανδρών.