Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση μερικές ώρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Λος Άντζελες Λέικερς για τη σεζόν 2019-20.
Η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε με 106-93 τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 6 και έκανε το 4-2 στη σειρά των μεταξύ τους τελικών κατακτώντας έτσι το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.
Η Βανέσα Μπράιαντ συνεχάρη μέσω social media τον αντιπρόεδρο και Γενικό διευθυντή των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να μπορούσαν να δουν την κατάκτηση του τίτλου ο σύζυγός της, Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και η κόρη τους, Τζίτζι Μπράιαντ.
Το μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια θείε Π. Συγχαρητήρια Λέικερς. Ο Κόμπι είχε δίκιο. Ήθελα ο Κόμπι και η Τζίτζι να ήταν εδώ για να το δουν».
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.