«Πάμε Δανάη!»: Πορτοκαλόπιτα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας
Μια λαχταριστή και ελαφρώς «πειραγμένη» συνταγή της παραδοσιακής πορτοκαλόπιτας ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (8/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» Απόστολος Ρουβάς.
Για να δημιουργήσετε αυτή τη νόστιμη συνταγή θα χρειαστείτε:
-4 αυγά
-1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
-200 ml ηλιέλαιο
-200 γρ. ζάχαρη
-2 βανίλιες
-λίγο κονιάκ
-3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
-ξύσμα από δύο πορτοκάλια
-12 φύλλα κρούστας
-λίγο βούτυρο για τα φύλλα
-μια πρέζα αλάτι
Για το σιρόπι θα χρειαστείτε:
-2 1/2 κούπες νερό
-2 1/2 κούπες ζάχαρη
-χυμό και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
-φλούδα λεμονιού
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση