Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την ΑΕΚ, με την Ένωση να υποδέχεται αύριο (1/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Βόλφσμπουργκ για μια θέση στους ομίλους του Europa League.
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το νοκ άουτ ματς κόντρα στους «Λύκους» και είναι πανέτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση στους ομίλους του θεσμού.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Φυσικά, ο Μιχάλης Μπακάκης είναι εκτός, με τον Έλληνα μπακ να ακολουθεί ατομικό και θεραπεία.
Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Βόλφσμπουργκ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνίντ, Παουλίνο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή