Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο Λουίς Σουάρες. Ο 33χρονος σέντερ φορ, έχει ενημερωθεί από τον Ρόναλντ Κούμαν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Ουρουγουανός πάντως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς δεν έχει καμία διάθεση να πάει σε κάποιο πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας, ακόμα και αν του προσφερθούν υπέρογκα ποσά.
Σύμφωνα με το ισπανικό EPSN, ο Σουάρες απέρριψε μια πρόταση «μαμούθ» από τη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκα, Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Άγγλος παλαίμαχος ήταν διατεθειμένος να δώσει τα πάντα στον 33χρονο, ο οποίος θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS!
Να υπενθυμίσουμε πως η μεταγραφή του Σουάρες στη Γιουβέντους οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο», με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε να ετοιμάζει επίσημη κρούση.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.