Στους 10 πιο πετυχημένους συλλόγους του κόσμου ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τους 75 τίτλους και δεσπόζει στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως με τα περισσότερα τρόπαια
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικρατώντας στον τελικό της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ραντζέλοβιτς.
Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το νταμπλ για 18η φορά στην ιστορία τους και παράλληλα έφτασαν τους 75 τίτλους στην ιστορία τους, κάτι που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι βάση τίτλων μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στον κόσμο, αφού βρίσκεται 10ος στη λίστα με τα κλαμπ με τα περισσότερα τρόπαια.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της λίστας είναι η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο με 118 τίτλους, ενώ δεύτερη είναι η Ρέιντζερς με 115 και τρίτη η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη με 113 τίτλους. Φυσικά στη λίστα υπάρχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Μπενφίκα, την οποία απέκλεισε ο ΠΑΟΚ χθες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.