Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση και το υφυπουργείο Αθλητισμού είναι υπέρ της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα ενόψει και του Final 8 του Basketball Champions League, αλλά και της Superleague.
Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να επιτραπεί έστω και μερική παρουσία θεατών στις εξέδρες τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο Basketball Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Λόγω του Final-8, μιας μεγάλης διοργάνωσης που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, πρέπει να βιαστούμε. Και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: «Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Super League έχουν προχωρήσει πολύ. Έχουν φτιάξει σε απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολλα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε, σε συνεννόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά, να επιτρέψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.