Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον τελικό με την Μπενφίκα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον τελικό με την Μπενφίκα

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα στην οποία δεν βρίσκονται οι Μάτος και Ζαμπά.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (14.09).

Μετά το φινάλε ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Τούμπας περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν τα προγράμματά τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Μπενφίκα, οι οποίοι είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μιχάι , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Νινούα , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024