Τζένη Μπαλατσινού : Η τρυφερή ανάρτηση για την έναρξη των σχολείων
Η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού, συνόδευσε τον γιο της Μάξιμο σχολείο, στην έναρξη μιας διαφορετικής σχολικής χρονιάς
Την πιο όμορφη περίοδο βιώνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στην οικογένειά τους το πρώτο τους παιδί.
Η εγκυμονούσα σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, συνόδεψε σήμερα το πρωί τον γιο της Μάξιμο στην έναρξη μιας διαφορετικής σχολικής χρονιάς, που ξεκινά με υποχρεωτική χρήση μάσκας για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων.
«Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Καλή δύναμη σε μαθητές, καθηγητές και γονείς» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagrm, η Τζένη Μπαλατσινού, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του γιου της Μάξιμου με backpack και μαύρη προστατευτική μάσκα, στο δρόμο για το σχολείο.
Δείτε παρακάτω την τρυφερή δημοσίευση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού:
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass





