Κικίλιας: Μίλησε για πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν με την Τζένη Μπαλατσινού
Ευτυχισμένος είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που περιμένει το πρώτο του παιδί με την Τζένη Μπαλατσινού.
Ευτυχισμένος είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που περιμένει το πρώτο του παιδί με την Τζένη Μπαλατσινού.
Ο κ. Κικίλιας καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το μωρό τόνισε «θα γίνω μπαμπάς, πρώτα ο Θεός […] Είναι ευλογία από τον Θεό, θα είναι αγόρι» είπε.
«Νομίζω στο τέλος του έτους, τον Δεκέμβρη περιμένουμε το μωρό» είπε ο κ. Κικίλιας.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι έχει μεγαλώσει τρεις γιους και προσφέρθηκε να μοιραστεί τα μυστικά μαζί του.
Υπενθυμίζεται πως τέλη Αυγούστου, με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι η οικογένειά του θα μεγαλώσει αφού με την Τζένη Μπαλατσινού θα υποδεχθούν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442