Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζυγός : Ο άντρας που θα θες να παντρευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή

Ζυγός : Ο άντρας που θα θες να παντρευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή

Είναι το ζώδιο που πάντα τραβάει την προσοχή και το ενδιαφέρον όσων βρίσκονται γύρω του

Είναι συνήθως η καλύτερη παρέα. Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, το συγκεκριμένο ζώδιο είναι από τα πιο συμπαθή, καθώς έχει ταλέντο στο να προξενεί το ενδιαφέρον όλων όσων συναναστρέφονται μαζί του.

Χαρακτηριστικά στον ερωτικό τομέα

Ο άστατος και παιχνιδιάρης Ζυγός θέλει να περνά καλά και ακόμα και στον έρωτα δεν αντέχει την πίεση, την καταπίεση, τους όρους, τους καβγάδες και τα τελεσίγραφα.

Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν επιπόλαια και με αστάθεια, γι’ αυτό λοιπόν μην παίρνεις και τόσο προσωπικά το γεγονός ότι σου είπε ότι θέλει να έχετε μία ελεύθερη σχέση.

Αν αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δε θέλει για την ώρα να έχετε κάτι πιο σταθερό, η απάντηση είναι ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ο έρωτας για τον Ζυγό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που πρέπει να έχει γέλιο, χαρά, αισθησιασμό και πολύ φλερτ… αυτό λοιπόν πρέπει να του προσφέρεις, χωρίς όμως να του δίνεις με άνεση και στο πιάτο όλα όσα θέλει!

Για να κερδίσεις για κάτι πιο σταθερό, θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τον διεκδικήσεις πιο στενά, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον ο Ζυγός βεβαιωθεί ότι εσείς οι δύο μπορείτε μαζί να περνάτε πολύ όμορφα!

Γι’ αυτό λοιπόν, αρχικά δείξε υπομονή και φρόντισε να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τον έρωτα μαζί του. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση, πάρε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να τον ζορίσεις να κάνει και αυτός το ίδιο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024