Είναι συνήθως η καλύτερη παρέα. Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, το συγκεκριμένο ζώδιο είναι από τα πιο συμπαθή, καθώς έχει ταλέντο στο να προξενεί το ενδιαφέρον όλων όσων συναναστρέφονται μαζί του.

Χαρακτηριστικά στον ερωτικό τομέα

Ο άστατος και παιχνιδιάρης Ζυγός θέλει να περνά καλά και ακόμα και στον έρωτα δεν αντέχει την πίεση, την καταπίεση, τους όρους, τους καβγάδες και τα τελεσίγραφα.

Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν επιπόλαια και με αστάθεια, γι’ αυτό λοιπόν μην παίρνεις και τόσο προσωπικά το γεγονός ότι σου είπε ότι θέλει να έχετε μία ελεύθερη σχέση.

Αν αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δε θέλει για την ώρα να έχετε κάτι πιο σταθερό, η απάντηση είναι ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ο έρωτας για τον Ζυγό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που πρέπει να έχει γέλιο, χαρά, αισθησιασμό και πολύ φλερτ… αυτό λοιπόν πρέπει να του προσφέρεις, χωρίς όμως να του δίνεις με άνεση και στο πιάτο όλα όσα θέλει!

Για να κερδίσεις για κάτι πιο σταθερό, θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τον διεκδικήσεις πιο στενά, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον ο Ζυγός βεβαιωθεί ότι εσείς οι δύο μπορείτε μαζί να περνάτε πολύ όμορφα!

Γι’ αυτό λοιπόν, αρχικά δείξε υπομονή και φρόντισε να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τον έρωτα μαζί του. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση, πάρε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να τον ζορίσεις να κάνει και αυτός το ίδιο.

Γράψτε το σχόλιό σας