«Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.. με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι …να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.
Κοντά μου θα είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.
Όσο για τον Παντελή Καναράκη τι να πω… τα έχετε δει όλα… με τη μαεστρία και το ταλέντο του θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου.
Είστε όλοι καλεσμένοι μου !!»
Νατάσα Θεοδωρίδου.
Με αυτά τα λόγια καλεί η Νατάσα Θεοδωρίδου τους φίλους της στη μεγάλη συναυλία που κάνει στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια, στις 12 Σεπτεμβρίου, και στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Σεπτεμβρίου.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα έχει μαζί της την Ήβη Αδάμου σε ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας