Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν αλλά και του αυριανού (05/09) φιλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ντάνι Πογιάτος είχε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς είδε τους Γιάννη Μπουζούκη και Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς και να υπολογίζονται κανονικά.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα με διαγωνισμό δύο ομάδων. Ακόμα, ατομικό έκανε και σήμερα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ενώ οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Φώτης Ιωαννίδης έκαναν θεραπεία.
Τέλος, απόντες για την εθνικές τους υποχρεώσεις είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Ξενόπουλος, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Αργύρης Καμπετσής.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
LIVE: Άρης – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
«Φρεσκάρισμα» στην 11άδα του Άρη για το σημερινό (22/2, 19:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Καντεβέρε να είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα.