Η Λάρισα, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι πήρε άδεια για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League.
Αναλυτικά όσα γράφει η ανακοίνωση:
«Μετά την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της UEFA, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε για πέμπτη συνεχή χρονιά άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η συνετή και νόμιμη διοικητική και οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ιδιοκτησία και τα στελέχη της, έχουν καταστήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ μία άψογη οικονομικά και διοικητικά ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, παρά την οικονομική αιμορραγία των 2.200.000€ προς τη «ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.» του κ. Κώστα Πηλαδάκη και παρά την οικονομική λαίλαπα του κοροναϊού που μόνο στην προηγούμενη σεζόν αποστέρησε από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΛ περισσότερα από 500.000 ευρώ».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.