Κοροναϊός: 26χρονος θετικός στον ιό το έσκασε από τον Ευαγγελισμό – Τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ενός 26χρονου Έλληνα ασιατικής καταγωγής που εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όταν διαγνώστηκε ότι ήταν φορέας Covid-19.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ενός 26χρονου Έλληνα ασιατικής καταγωγής που εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όταν διαγνώστηκε ότι ήταν φορέας Covid-19.
O 26χρονος είχε δηλώσει στους γιατρούς ότι είχε το τελευταίο πενθήμερο πυρετό κι άλλα συμπτώματα.
Οι γιατροί ζήτησαν από τον 26χρονο να παραμείνει στο νοσοκομείο, όμως εκείνος εξαφανίστηκε με τη βοήθεια του αδελφού του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο.
Ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών με τον αδελφό του 26χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο συγγενής του δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί, αλλά θα παραμείνει σε κατοικία για την οποία έχουν δοθεί ασαφή στοιχεία διεύθυνσης .
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442