Έρρικα Πρεζεράκου: Πήρε εξιτήριο – Το συγκινητικό βίντεο στο Instagram
«Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι»
Με ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε η Έρρικα Πρεζεράκου ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ότι γυρνάει σπίτι της μετά από το ατύχημα που είχε στις διακοπές της.
Η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ που κατά τη διάρκεια των διακοπών της είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στην Κύθνο, νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στο ΚΑΤ αναρρώνοντας από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Την ενημέρωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως έφτασε η ώρα να πάει στο σπίτι της. «Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος. Όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι», είπε στο βίντεό της η Έρρικα Πρεζεράκου.
- Ματίνα Παγώνη για το βρέφος με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: «Από φωτογραφίες δεν βγάζουμε διαγνώσεις»
- Βαθμολογία UEFA: Ο Παναθηναϊκός κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα για το Top-10
- Λόρα: «Στη Γερμανία ένα 16χρονο μπορεί να αποφασίζει πού θα μείνει» – Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση
- Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη ήταν κρυφός, τους κάλυπτα στο σπίτι μου»
- Σε αδιέξοδο ο Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με ΟΑΚΑ και Λεωφόρο – Όλα ανοιχτά για τους «16» του Europa
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι κερδίζουν από τις ελαφρύνσεις


