Έρρικα Πρεζεράκου: Πήρε εξιτήριο – Το συγκινητικό βίντεο στο Instagram
«Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι»
Με ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε η Έρρικα Πρεζεράκου ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ότι γυρνάει σπίτι της μετά από το ατύχημα που είχε στις διακοπές της.
Η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ που κατά τη διάρκεια των διακοπών της είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στην Κύθνο, νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στο ΚΑΤ αναρρώνοντας από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Την ενημέρωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως έφτασε η ώρα να πάει στο σπίτι της. «Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος. Όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι», είπε στο βίντεό της η Έρρικα Πρεζεράκου.
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα



