Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο» - Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά στο MEGA μετά το ατύχημα

«Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο» – Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά στο MEGA μετά το ατύχημα

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική

Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρικα Πρεζεράκου μίλησε στο MEGA για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου.

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική.

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό» δηλώνει η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: «Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο πώς θα ανταποκριθεί το χέρι».

Πολύωρη μάχη στο χειρουργείο

Το ατύχημα της πρώην αθλήτριας με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο δεξί της χέρι, με τους γιατρούς να δίνουν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο.

Συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Ο ακρωτηριασμός και η μάχη με το χρόνο

Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο έπεσε στη θάλασσα χάνοντας την ισορροπία της, χτύπησε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι.

Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και οι γιατροί έδωσαν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τα δάχτυλα της αθλήτριας.

«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση» σημείωσε, μιλώντας στο MEGA, ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024