Τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τις αντιδράσεις της Άγκυρας στις διπλωματικές κινήσεις της Αθήνας σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρομπόπουλος.
Με ένα μακροσκελές κείμενο στο twitter, ο Ομέρ Τσελίκ αναπτύσσει τις θέσεις της Τουρκίας υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει η ευρωπαϊκή διπλωματία να μετατραπεί σε ελληνικό θέατρο εκφράζοντας έτσι τον εκνευρισμό του.
Σε πολλές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων υπάρχουν πολλά μηνύματα προς την Γερμανία, η οποία έχει αναλάβει το ρόλο του διαμεσολαβητή.
Σύμφωνα με τον κ. Ρομπόπουλο, ο Ερντογάν έχει στραφεί και προς το εσωτερικό, καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι έχει εγκαταλείψει τη Γαλάζια πατρίδα, ενώ η πορεία του Oruc Reis δίνει ένα μήνυμα από την Τουρκία ότι βρέθηκε εκεί και είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά δείχνοντας την ισχύ της στο πεδίο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας