Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας. Ως εκ τούτου, ο 29χρονος ψάχνει από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «le10sport», η Λίβερπουλ ενδιαφερόταν εδώ και αρκετό καιρό για την περίπτωση του Ισπανού μέσου και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα θα κινειθεί ολοκληρωτικά για την απόκτησή του.
Τώρα μάλιστα που δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στους Βαυαρούς, οι «reds» αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις καθώς δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία για το τελικό ποσό. Οι «κόκκινοι» προτίθενται να δώσουν 19 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που η Μπάγερν ζητά ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.