Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Χωρίς γκολ μετά από 18 σερί ματς

ΑΕΚ: Χωρίς γκολ μετά από 18 σερί ματς

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 26 Ιανουαρίου και πάλι στο ΟΑΚΑ

Ο πρώτος… τελικός πέρασε για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να μην παίρνει αυτό που αναζητούσε. Το τρίποντο δεν… ήρθε για τους «κιτρινόμαυρους» όπως και το γκολ.

Η Ένωση δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με αποτέλεσμα να «κολλήσει» στο μηδέν. Ένα αποτέλεσμα, που φέρνει σε δύσκολη θέση την ΑΕΚ, όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Εκτός, αν οι άνθρωποι της ομάδας αποφασίσουν να κάνουν ένσταση για τα… ληγμένα δελτία του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη.

Τα «βαριά όπλα» του Μάσιμο Καρέρα σίγησαν στο ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους», με την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Ένωση δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, πράγμα ασυνήθιστο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» δεν «μάτωσαν» τα δίχτυα ήταν στις 26 Ιανουαρίου του 2020. Τότε, η Ένωση φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι παίκτες του Καρέρα έτρεχαν ένα σερί 18 αναμετρήσεων, όπου σημείωναν τουλάχιστον από ένα γκολ. Η… παράδοση έμελλε να σπάσει στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Γενικά, τα ματς του «Δικεφάλου» χωρίς γκολ είναι μετρημένα. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, η ΑΕΚ δεν σκόραρε κόντρα στην Λάρισα (0-0), τον Ολυμπιακό (2-0, 0-0), τον ΟΦΗ (1-0), την Λαμία (0-0) και τον ΠΑΟΚ (1-0, 0-0).

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024