Ένας άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι σε αδιάφορα βαθμολογικά ματς, όταν δηλαδή δε διακυβεύεται τίποτα ουσιαστικό, κερδίζει η ομάδα εκείνη που βρίσκει το μεγαλύτερο κίνητρο
Ένας άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι σε αδιάφορα βαθμολογικά ματς, όταν δηλαδή δε διακυβεύεται τίποτα ουσιαστικό, κερδίζει η ομάδα εκείνη που βρίσκει το μεγαλύτερο κίνητρο.
Για να κατανοήσουμε και να εξηγήσουμε ικανοποιητικά λοιπόν το χθεσινό αποτέλεσμα, που πάντως θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν ο διαιτητής Μανούχος δεν έκλεινε τα μάτια στο πέναλτι πάνω στον Χασάν, πρέπει να εξετάσουμε τα κίνητρα των δύο ομάδων.
Από τη μια πλευρά, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και βδομάδες διά περιπάτου ένα πρωτάθλημα στο οποίο βρήκε απέναντί του τους πάντες και τα πάντα.
Έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δυνητικά μπορεί μέσα σε τρία παιχνίδια να βρεθεί σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, που αποτελεί πάθος, όνειρο και διαχρονικό απωθημένο του συλλόγου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.