Σοβαρεύτηκε η Μπαρτσελόνα (1-4)
Η Μπαρτσελόνα... σοβαρεύτηκε και πήρε νίκη μετά από δύο σερί ισοπαλίες, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο.
Επιτέλους νίκη για την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ και έμεινε στο -4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) απέναντι σε Θέλτα και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Καταλανοί σοβαρεύτηκαν και πέρασαν επιβλητικά από το Μαδριγάλ, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος.
Μόλις στο 3′ με αυτογκόλ του Πάου Τόρες η Μπάρτσα προηγήθηκε, αλλά ο… εφιάλτης επέστρεψε στο 14′, με τη Βιγιαρεάλ να απαντά και να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μορένο. Ωστόσο η Μπάρτσα αντέδρασε και μέχρι το ημίχρονο σκόραρε άλλες δύο φορές με Σουάρες και Γκριεζμάν, για να έρθει στο 87′ ο Άνσου Φάτι και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- «Παίρνει Λοβέρν η Παρτιζάν» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442