Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τους συντελεστές των δύο πολυαναμενόμενων παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου-«Πέρσες» και «Λυσιστράτη»-στην Επίδαυρο. Κονιόρδου, Πανταζάρας, Ψαρράς, Μαϊστράλη, σε μια απολαυστική φωτογράφιση που συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.
Το μεγαλείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας μέσα από ένα εντυπωσιακό λεύκωμα, αφιέρωμα στον Μπουνιουέλ, ταξίδια στην Πάτμο, τους Παξούς, την Ιθάκη και μια συνέντευξη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Ξεφυλλίστε και πάλι το υπέροχο, καλοκαιρινό “BHMAGAZINO”.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.