Προσγειώθηκε το πρώτο αεροσκάφος με τουρίστες στην Κρήτη
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και μετέφερε 172 επιβάτες, τους οποίους οι τοπικοί φορείς τους υποδέχθηκαν με τραγούδια και εδέσματα.
Από το Αννόβερο της Γερμανίας ήταν η πρώτη πτήση αεροσκάφους που μετέφερε τουρίστες στην Κρήτη.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και μετέφερε 172 επιβάτες, τους οποίους οι τοπικοί φορείς τους υποδέχθηκαν με τραγούδια και εδέσματα.
Για την πρώτη ημέρα που επιτρέπονται οι πτήσεις από το εξωτερικό, έχουν προγραμματιστεί 40 δρομολόγια από Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ελβετία, Βέλγιο και Ολλανδία.
Παράλληλα, στα Χανιά αναμένεται να προσγειωθούν σήμερα δέκα πτήσεις, με την πλειοψηφία να προέρχεται από τη Γερμανία.
Έλεγχοι καθημερινά
Την ίδια ώρα, όλα είναι έτοιμα και για τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που θα διεξάγονται στα αεροδρόμια της χώρας.
Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα γίνονται καθημερινά 825 έλεγχοι, ενώ στα Χανιά θα εξετάζονται 255 επιβάτες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας