Με μειωμένες τιμές και αυστηρά μέτρα ασφαλείας ετοιμάζονται οι ξενοδόχοι να υποδεχτούν τους τουρίστες στα νησιά από αύριο (1/7)

Με μειωμένες τιμές και αυστηρά μέτρα ασφαλείας ετοιμάζονται οι ξενοδόχοι να υποδεχτούν τους τουρίστες στα νησιά από αύριο (1/7).

«Οι φετινές τιμές είναι πολύ πιο κάτω από τις περσινές ο λόγος είναι για να προσελκύσουμε επισκέπτες στο νησί όλοι οι ξενοδόχοι και οι κάτοχοι ενοικιαζόμενων δωματίων έχουν κάνει το ίδιο ώστε να βοηθήσουμε και εμείς το τουριστικό προϊόν» δηλώνει ο κ. Νίκος Σταφανής, ξενοδόχος στη Σάμο.

Από τα νησιά του Ιονίου, μέχρι και τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β. Αιγαίου οι τιμές είναι μειωμένες από 10 – 60%.

«Υπάρχουν προσφορές και στο ίντερνετ αλλά επικοινωνώντας με το κατάλυμα απευθείας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια πιο ενημερωμένη απόφαση με βάση τα μέτρα που τηρεί το κάθε ξενοδοχείο, με τις διαφορές των τιμών και των δωματίων» αναφέρει η ξενοδοχειακή υπάλληλος στη Σαντορίνη.

Από 20 – 40% για τον μήνα Ιούλιο, έχουν μειώσει τις τιμές τους οι ξενοδόχοι τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Σαντορίνη. Ίδιες οι τιμές σε σχέση με πέρυσι στην Πάτμο. Μείωση τιμών από 10-15% στα Ιόνια νησιά.

Ασυναγώνιστες προσφορές κάνουν φέτος οι ξενοδόχοι στη Σάμο έχοντας μείωση τις τιμές από 20-40%.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr