Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πώς ξεγελούσε τους παπαράτσι όλα αυτά τα χρόνια!
Πως και δεν πήρε ποτέ κανείς χαμπάρι την Ελένη Μενεγάκη;
Πως και δεν πήρε ποτέ κανείς χαμπάρι την Ελένη Μενεγάκη;
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο ξεγελούσε τους παπαράτσι που την περίμεναν έξω από τα στούντιο του Alpha για να την ακολουθήσουν ως το λιμάνι της Ραφήνας.
«Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω αφήσει πολλές φορές το αμάξι μου εδώ και έχω φύγει, γιατί η Ραφήνα είναι δίπλα. Και θα μου πεις γιατί το άφηνες το αμάξι σου; Για να ξεγελάσω λίγο τους φωτογράφους. Σας ζητώ συγγνώμη. Από το πολύ στήσιμο απέξω έψαχνα να βρω με ποιον θα φύγω. Άφηνα το αμάξι μου εδώ να το περιμένουν και έφευγα εγώ με έναν άλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442