Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε βαθμό στην Τρίπολη ο Ατρόμητος (1-1)

Πήρε βαθμό στην Τρίπολη ο Ατρόμητος (1-1)

Ο Αστέρας φιλοξένησε τον σύλλογο του Περιστερίου, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (1-1).

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 3η αγωνιστική των playout. Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με μοναδικό κίνητρο την 7η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Τα πάντα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ρισβάνη να… απαντάει στο γκολ του Πασαλίδη, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με αυτή την ισοπαλία, η ομάδα της Αρκαδίας παρέμεινε στην κορυφή των playout με 35 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες ακολουθούν κατά πόδας και στο -1, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Αυτό με την Ξάνθη.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να χάνει δυο φάσεις στο ξεκίνημα, με τον Ντέλετιτς και τον Φερνάντεθ. Στο 28΄, ο Ατρόμητος βρήκε την πρώτη αξιοσημείωτη τελική του, με τον Γκάλο να εκτελεί το φάουλ και τον Γούτα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασαλίδης  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 1-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο 45΄ η ομάδα του Περιστερίου απάντησε με τον Ρισβάνη να νικάει από κοντά τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο σύλλογοι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, στο 66΄ ο Τασουλής κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, πρόλαβε και γύρισε, με τον Μανδά να την στέλνει πρώτα στο δοκάρι και μετά να την μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46’Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπέλοκ (92’Αντζουλάς), Σίτο (46’Ριέρα), Ντέλετιτς (79’Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (80’Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης (27’ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς, Γκάλο (86’Γκάλο), Μανούσος (70’Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70’Ραμπέγιο), Βέλλιος (86’Γιακουμάκης)

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024