Ice-T και Μπρους Χόρνσμπι υπέρ του κινήματος Black Lives Matter
Ο Ice-T και ο Μπρους Χόρνσμπι επιδοκιμάζουνς τους διαδηλωτές που χορεύουν το «Changes» του Tupac
Ο Tupac Shakur πραγματικά ενώνει τους ανθρώπους.
Ο μουσικός Μπρους Χόρνσμπι κοινοποίησε βίντεο με τους διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter στη Νέα Ζηλανδία να χορεύουν και να τραγουδούν τον ύμνο του εκλιπόντος ράπερ, «Changes».
Ο Μπρους Χόρνσμπι έχει προσωπικό δεσμό με το τραγούδι του 1992, το οποίο περιλαμβάνει απόσπασμα από τη δική του επιτυχία του 1986 «The Way It is».
Το τραγούδι του Tupac έχει αναφορές στην αστυνομία βία εναντίον μελών της μαύρης κοινότητας, στις μαζικές φυλακίσεις, στον πόλεμο των ναρκωτικών και άλλα.
Ο ράπερ και ηθοποιός Ice-T αναδημοσίευσε το βίντεο σχολιάζοντας με ειρωνεία: «Οι αποκαλούμενοι βίαιοι διαδηλωτές».
Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπρους Χόρνσμπι εξήρε μία νέα διασκευή του τραγουδιού του Tupac από τον καλλιτέχνη Polo G.
O Ice-T πήρε θέση αρκετές φορές για τις διαδηλώσεις στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο επικρίνοντας την αστυνομική βία.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών



