Παναθηναϊκός : Ο Ρόκα είναι ο επόμενος στο… Game of Thrones
Η κατάληξη του Γιώργου Δώνη ήταν απολύτως αναμενόμενη για όσους... διαβάζουν τον Γιάννη Αλαφούζο. Το επόμενο ερώτημα είναι πόσο καλός «παίκτης» είναι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού
Δυστυχώς, είναι μία από τις περιπτώσεις που θα προτιμούσα να μην… ευλογήσω τα γένια μου.
Αλλά την ιστορία την είχα προβλέψει μήνες πριν, μερικές μέρες μετά την απόλυση του Νίκου Νταμπίζα.
Τότε που οι πέριξ του Γιώργου Δώνη (μάλλον και ο ίδιος…) είχαν πιστέψει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ισχυροποιηθεί και θα αναλάβει έναν πιο ενισχυμένο ρόλο.
Εις μάτην, γιατί στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο.
Από τότε, ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τον Δώνη.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.