Ο Χόρας Γκραντ σε δηλώσεις του συνέκρινε τους Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ τους οποίους είχε συμπαίκτες.
Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα δίπλα στον «Air», ενώ πρόσθεσε ακόμα ένα με τον Κόμπι Μπράιαντ στο πλευρό του και απάντησε στο «αιώνιο» ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος.
«Από άποψη εργατικότητας και αφοσίωσης σε αυτό που κάνουν, ο Κόμπι ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον Μάικλ. Ποτέ δεν έχω δει κάποιον άλλο να δουλεύει τόσο σκληρά.
Δεν ήθελαν να μείνουν ούτε για φάση εκτός προπόνησης. Θα έβαζα στο 1 τον Μάικ και στο… 1Α τον Κόμπι δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον Τζόρνταν», τόνισε ο Χόρας Γκραντ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους