Την πρώτη της μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Tuttosport.
Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Μιραλέμ Πιάνιτς, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.
Αντίθετα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα πάρει το δρόμο για το Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος Αρτούρ εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί, παρότι ο ίδιος διατυμπανίζει την επιθυμία του να συνεχίσει στο Καμπ Νου.
Εκτός και αν η Μπαρτσελόνα πληρώσει μόνο χρήματα στη Γιουβέντους, κάτι που δεν φαντάζει το πιο πιθανό…
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.