Ο Φελίπε Κουτίνο υποβλήθηκε σήμερα (24/4) σε επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο και σε περίπου δύο εβδομάδες θα αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από την Μπαρτσελόνα για μία σεζόν, αναμένεται να είναι… ετοιμοπόλεμος για το υπόλοιπο της Μπουντεσλίγκα, η οποία έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο μέσος των πρωταθλητών Γερμανίας, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στη Γερμανία και φέρεται να αποτελεί στόχο πολλών συλλόγων της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.
Το γερμανικό πρωτάθλημα αναμένεται να επανεκκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται χωρίς θεατές.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει μία διαφορά τεσσάρων βαθμών στην κορυφή της κατάταξης και παραμένει στο «κυνήγι» του όγδοου διαδοχικού πρωταθλήματος.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.