Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει ο Νικ Κύργιος το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα Γκραντ Σλαμ, λόγω του κορωνοϊού.
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, που βρίσκεται στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, σε live που έκανε στο instagram χθες το βράδυ, παρέα με τον Θανάση Κοκκινάκη, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε Γκραντ Σλαμ τουρνουά, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξω σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους. 100% δεν θα είμαι παρών σε κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο Νικ Κύργιος, ο οποίος μάλιστα επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ακόμα και αν πρόκειται για το Αυστραλιανό Οπεν.
Οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου έρχονται λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του CEO του Tennis Australia, Κρεγκ Τιλί, ο οποίος είχε πει ότι μόνο απίθανο δεν είναι το Αυστραλιανό Οπεν του 2021 να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.