Superleague : Σημάδι για επανέναρξη του πρωταθλήματος αρχές Ιουνίου
Οι ποδοσφαιριστές παίρνουν άδεια που δικαιούνται αυτές τις μέρες προκειμένου να επιστρέψουν και να... μπουν στο γήπεδο αρχικά για προπονήσεις και στη συνέχεια για αγώνες.
Ως σημάδια για επανέναρξη της σεζόν στις αρχές Ιουνίου εκλαμβάνεται το γεγονός πως αρκετές ομάδες δίνουν άδεια απ’ αυτή που δικαιούνται στους ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι με την επιστροφή τους είναι πιθανό να ξεκινήσουν προπονήσεις, στη συνέχεια αγώνες και μετά να μπουν σε προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, ήδη αρκετές ομάδες έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού. Αυτός λέει ότι οι ξένοι παίκτες θα επιστρέψουν στην χώρα μας μετά το Πάσχα και προς το τέλος Απριλίου, οπότε βάση νόμου θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.
Ωστόσο, μετά το πέρας αυτής θα έχουμε φτάσει στα μέσα Μαίου όπου θα μπορούν εκ νέου να προπονηθούν. Δεδομένου ότι θα χρειαστεί μια μίνη προετοιμασία η επανέναρξη αν αυτή προκύψει προσδιορίζεται στις αρχές Ιουνίου.
Όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου, όλα δείχνουν για μέσα Ιουλίου. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την έξαρση της πανδημίας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.