Κοροναϊός : Το «ευχαριστώ» του Ισπανού πρέσβη στην Ελλάδα
Ως την καλύτερη υπενθύμιση για να συνειδητοποιήσουν οι Ισπανοί ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι τους, χαιρέτισε τη συμβολική πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών να υψωθεί αύριο στο κεντρικό του κτίριο η ισπανική σημαία, ο πρεσβευτής της Ισπανίας στην Ελλάδα, Ενρίκε Βιγέρα.
«Η επίδειξη της αλληλεγγύης σας μέσω αυτής της τελετής, θα είναι η καλύτερη υπενθύμιση για να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι μας! Σας ευχαριστώ!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o πρεσβευτής Βιγέρα.
Στη συμβολική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής, στις 11:00, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον έντονα δοκιμαζόμενο από την πανδημία φίλο ισπανικό λαό, θα παραστούν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Ισπανός πρέσβης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας