Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Το ΥΠΕΞ υψώνει την ισπανική σημαία ως ένδειξη αλληλεγγύης

Κοροναϊός: Το ΥΠΕΞ υψώνει την ισπανική σημαία ως ένδειξη αλληλεγγύης

Στο πλαίσιο συμβολικής τελετής σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον έντονα δοκιμαζόμενο από την πανδημία φίλο ισπανικό λαό, θα υψωθεί η ισπανική σημαία στο κεντρικό κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών (11.00 π.μ.)

Συμβολική τελετή στο υπουργείο Εξωτερικών, σε ένδειξη συμπαράστασης της Ελλάδας στον ισπανικό λαό, θα λάβει χώρα την Παρασκευή.

Στο πλαίσιο συμβολικής τελετής σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον έντονα δοκιμαζόμενο από την πανδημία φίλο ισπανικό λαό, θα υψωθεί η ισπανική σημαία στο κεντρικό κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών (11.00 π.μ.).

Σε αυτή θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης και ο πρέσβης της Ισπανίας, Enrique Viguera.

Ιταλική σημαία στο ΥΠΕΞ

Υπενθυμίζεται πως, προ ημερών, σε αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί το υπουργείο Εξωτερικών για την δοκιμαζόμενη από τον κοροναϊό Ιταλία.

Η τελετή περιελάμβανε την έπαρση των σημαιών Ελλάδας και Ιταλίας και την ανάκρουση των εθνικών τους ύμνων και το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο πρέσβης της Ιταλίας Εφίσιο Λουίγκι Μάρας, και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024