Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 2 Active Tourer: Η εκδίκηση των πολυμορφικών

BMW Σειρά 2 Active Tourer: Η εκδίκηση των πολυμορφικών

Το πολυμορφικό μοντέλων των Βαυαρών εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο προδίδοντας τις προθέσεις της BMW να εξακολουθήσει να προσφέρει το ιδιαίτερο κράμα ενός premium πολυμορφικού.

Φωτογραφίες: Automedia

Η SUV φρενίτιδα καλά κρατεί, ωστόσο ευτυχώς για εκείνους που δεν αρέσκονται στην ιδέα της ισοπεδωτικής ομοιογένειας της περιπέτειας υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως η Mercedes-Benz B-Class και η υπό εξέλιξη νέα γενιά Σειρά 2 Active Tourer η οποια εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας ότι η αγορά δεν έχει υποκύψει εξολοκλήρου στα θέλγητρα των SUV. 

Επί του παρόντος οι λεπτομέρειες του αμαξώματος της δεύτερης κατά σειρά γενιάς της Active Tourer καλύπτονται πίσω από επιμελές καμουφλάζ χωρίς να είναι εφικτή η εξαγωγή συμπερασμάτων για την εξωτερική της εμφάνιση.

Αντιθέτως, το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο επέτρεψε μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό του όπου, το μοτίβο του καμουφλάζ εξακολουθεί χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει  ορισμένες λεπτομέρειες όπως τους διακόπτες των παραθύρων και φυσικά το τιμόνι και τα καθίσματα.

Επίσης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αν και δεν υπάρχει ριζική διαφοροποίηση στις αναλογίες της νέας γενιάς του μοντέλου, αναμένεται να επωφεληθεί από ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο το οποίο καθιστά το εσωτερικό του ακόμα πιο ευρύχωρο.

Η εξέλιξη αυτή μάλλον θα μπορούσε να θεωρηθεί απολύτως φυσιολογική συνδυαστικά και με τις πρόσφατες πληροφορίες που θέλουν την BMW να καταργεί την επτάθεσια Gran Tourer έκδοση του μοντέλου στη δεύτερη γενιά του.

Σε επίπεδο αισθητικής, αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά στοιχεία εκτεθειμένα, οι πληροφοριες αναφέρουν ότι η νέα Active Tourer θα είναι πιο ελκυστική σχεδιαστικά σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της, αποφεύγοντας τις εξάρσεις που συναντάμε σε άλλα προσφατα μοντέλα της BMW σε ό,τι αφορά τη γρίλια και την όψη τους.

Σε επίπεδο κινητήρων, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Σειρά 2 θα μοιραστεί πολλά κοινά με τη νέα Σειρά 1 και την πρόσφατη Σειρά 2 Gran Coupe με τις οποίες μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα με την κωδική ονομασία FAAR.

Aυτό σημαίνει οτι η γκάμα της θα απαρτίζεται απο τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες ενώ προαιρετικά θα προσφέρει ως επιλογή και το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Με δεδομένες επίσης τις πρόσφατες ανακοινώσεις της BMW σε σχέση με την Σειρά 1,  το γερμανικό MPV αναμένεται να επωφεληθεί δεδομένα απο την ήπια υβριδική τεχνολογία των 48 Volt προσφέροντας εκδόσεις με υψηλή αποδοτικότητα που θα αποτελούν ιδανική λύση για εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν την premium πρακτικότητα με χαμηλά κόστη.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η πρεμιέρα της νέας γενιάς της Σειράς 2 Gran Tourer αναμένεται στα τέλη της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί από το 2021.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024